Cookie Consent by Privacy Policies website
 
Language selection:   Deutsch   Deutsch   |   English   English

Outlook: Uncut

This programme is presented to you by:

E-mail:webmaster [at] sascha-offline [dot] de
Website:www.sascha-offline.de
Category:Business / Other
2007.05.05.1202
2007-05-05
1.36 MB
Win 98 / ME / 2000 / XP
Languages:German
0 in May / 123 in total
 

Rating: 2.50/10 (2 votes cast)

 

Outlook: Uncut bietet die Möglichkeit, einige undokumentierte Einstellungen von Microsoft Outlook vorzunehmen, ohne dabei manuell in der Registry manipulieren zu müssen.

Features:
keine Installation erforderlich
kinderleichte Bedienung
Konfiguration der von Outlook blockierten Dateitypen im Anhang
Eigene Dateitypen definieren, die blockiert werden sollen
persönliche Anpassung der Navigationsleiste des Öffnen-/Speicherndialogs (gilt für alle Office-Anwendungen!)
Minimieren des Hauptfensters in den Systray (nur Outlook 2002 (XP), 2003 und 2007)
Option 'keinen Fehlerbericht senden’
Option 'persönliche Menüs ausschalten’
Option 'Instant Messaging aktivieren’
Option 'eMails stets im Textformat anzeigen’
Option 'BCC-Zeile immer anzeigen’
Anlegen von Verknüpfungen um direkt auf die StickyNotes (Haftnotizen) zugreifen zu können
Unterstützt Outlook 2000 (ab SP3), Outlook 2002 (XP, Outlook 2003 und Outlook 2007

Weitere Informationen auf der Homepage des Autors.

 

Update-Infos for Outlook: Uncut

Here you can subscribe for the update infos for this programme. You will then receive an e-mail notice each time an update has been submitted for this programme.

In order to subscribe for the update infos, please enter your e-mail address below. You will then receive an e-mail with a link, which you need to click in order to confirm you subscription.

You can unsubscribe from the list at any time. For this purpose, you will find a link at the end of each update info e-mail.

This service is completely free of charge for you.

Subscribe for update infos
Verification
 

Comments on Outlook: Uncut

There are no comments to this programme.

Write a comment
 

Log in for Authors

Link-Partners

Log in for Link-Partners